Power Social Media Marketing

February 26, 2022 - Comment

Jeg er utdannet innen web, e-handel og IT, og har lang arbeidserfaring innen webutvikling, e-handel, IT-drift, webservere og arkitektur.Som SEO-konsulent forstår jeg e-handel godt, og hjelper deg med totalen av optimalisering på tvers av strategier, landegrenser, team, teknologi, nettbutikk, innhold, produktdatabaser, avanserte webteknologier og arkitektur.Jeg studerte webdesign, med fordypning innen database og e-handel tidlig på…

 Buy Now
Facebook Twitter GooglePlus Pinterest

Jeg er utdannet innen web, e-handel og IT, og har lang arbeidserfaring innen webutvikling, e-handel, IT-drift, webservere og arkitektur.

Som SEO-konsulent forstår jeg e-handel godt, og hjelper deg med totalen av optimalisering på tvers av strategier, landegrenser, team, teknologi, nettbutikk, innhold, produktdatabaser, avanserte webteknologier og arkitektur.

Jeg studerte webdesign, med fordypning innen database og e-handel tidlig på 2000-tallet, og oppnådde beste karakter. Siden år 2000 har jeg oppdatert min kompetanse og videreutdannet meg. Jeg har bestått en rekke sertifiseringer og dokumentert min kompetanse på Master-nivå innen Web og e-handel (Master CIW Designer og Master CIW Administrator).

Innen IT-drift og serverteknologier, ble jeg Microsoft Certified Systems Engineer (MCSE).

Innen nettverk, var jeg Cisco Certified Network Professional (Cisco CCNP) i 6 år, og bestod også den skriftlige Cisco Certified Internetwork Expert (Cisco CCIE)-eksamenen.

Min kompetanse innen IT-sikkerhet og sikring av datanettverk, websider og webapplikasjoner, dokumenterte jeg med en rekke eksamener og oppnådde status som CIW Certified Security Analyst allerede for over 10 år siden.

Jeg er altså en sterk digital profil. Og jeg stiller med en bred og omfattende teknisk kompetanse på ekspertnivå innen flere yrkesgrener.

Eksamener jeg har tatt og sertifiseringer jeg har bestått, må ikke forveksles med enkle multiple choice-tester som er populært i dag. Jeg har bestått hands-on fagprøver med virkelige oppgaver som skal løses og konfigureres, det man må kode, konfigurere, m.m. og det er høye krav for å klare å bestå.

Som innholdsprodusent, som startet kun som en hobby, lager jeg i dag innhold som år etter år blir topplistet internasjonalt.

Innen innholdsfeltet hjelper jeg mine kunder med innsikt og råd i forbindelse med informasjonsarkitektur, innholdsstrategi og content marketing.

Denne kombinerte kompetansen opplever jeg å være en viktig suksessfaktor i arbeidet jeg gjør, når jeg hjelper mine kunder med søkemotoroptimalisering (SEO).

Comments

Write a comment

*